Webdesign

Garage Wouters in Haacht

Voor tweede generatie garagist Billy Wouters was het hoog tijd dat zijn onafhankelijke garage een sterk online uithangbord kreeg. Neem contact op via de website en Garage Wouters helpt je zo weer op weg.

Lees meer

Op de vraag wat Toni Cecchini uit zijn nieuwe website wilde halen was het antwoord "klanten". Na één week lijkt dat ook het geval te zijn. U vraagt, wij draaien.

Website voor Die richtige Offerte

Met een frisse BrightSite breidt Die richtige Offerte het concept van De Juiste Offerte uit naar Zwitserland. De Juiste Offerte legt de link tussen klant en bouwprofessional en zorgt ervoor dat de projecten gestroomlijnd verlopen.

Deze website brengt voor klus- en verbouwingswerken vraag en aanbod met elkaar in contact.

website Argentum Consult

Als Argentum Consult helpt Dirk Vyncke kleine en middelgrote industriële bedrijven innoveren als innovation project consultant.

Het is een zeer gespecialiseerde business, dat industriële innoveren. De 25 jaar internationale ervaring bij bedrijven als Umicore en Dow Chemical die Dirk op de teller heeft, spreken boekdelen. Veel van zijn contacten verlopen dan ook via zijn netwerk.

Toch vond hij het tijd voor een website. Het maakt het communiceren met nieuwe klanten gewoon veel gemakkelijker.

websiterenovatie Eneas Mentzel

Geluidsman Eneas Mentzel was jaren erg tevreden over zijn WordPress-website tot iedereen smartphones ging kopen.

Eneas wist goed wat hij wilde: zijn grote, herkenbare logo op een zwarte website met een zijbalk. Zo herkenden zijn klanten onmiddellijk zijn stijl. Alle inhoud van de oude website moest mee: véél films, getuigenissen van klanten, prijzen en awards.

Bovendien mocht dat alles makkelijk te beheren zijn. Sounds great, Eneas!

website Via Columbus

Katrien Peters van ViaColumbus in Waanrode vroeg me om een website te maken voor haar kinder- en jongerencoachingpraktijk.

Anders dan de problemen waarmee Katrien soms te maken krijgt in haar praktijk, is de website eenvoudig, licht en luchtig. 

Het contactformulier onderaan de website verlaagt de drempel naar de hulpverlening. Ouders kunnen er snel en informeel een vraag stellen of hun bezorgdheden met Katrien delen. Ook om 2u 's nachts.

website Brightpaper

Een websiteconcept dat voor iedereen grafisch uniek is, inhoudelijk oneindig en bestuurbaar met een minimum aan handelingen. Dat is het BrightSite-project.

BrightSites moeten wèrken voor de kost: ze moeten je klanten vinden, hen overtuigen van jouw kwaliteiten en je klantencontacten onderhouden. Ze moeten ook zonder jou hun mannetje kunnen staan, Google charmeren en leads scoren.

 

Websiterenovatie: een vertrouwde, nieuwe website

Wij geven je oude website een stevige renovatie

Vanaf een stevig BrightSite-onderstel bouwen we je website weer op. Je design krijgt een grafische make-over. We poetsen je inhoud grondig op en zetten alles weer netjes op z'n plaats. Tenslotte smeren we alle scharnieren door zodat alles vlotjes in de kleinste schermen vouwt.

In één-twee-drie heb je een heel vertrouwde, nieuwe website. Een renovatie is budgetvriendelijk, snel en je bent onmiddellijk vertrokken. Vraag nu een offerte via het onderstaand formulier.

Vraag vrijblijvend een offerte voor jouw BrightSite

Jouw gegevens